Klíma szerelés

Feladatunk, hogy az Ön igényeit szem előtt tartva a legmegfelelőbb klíma készüléket tudjuk biztosítani az adott ingatlanban.
Sikeres ajánlattételt követően a klímaszerelést a lehető legrövidebb határidőn belül vállaljuk!

Javítás

Az általunk forgalmazott és beépített klímák megbízható, minőségi készülékek, szükség esetén gyorsan beszerezhető alkatrésszel!

Karbantartás, tisztítás

A karbantartás során megszüntetjük a baktériumok gócpontját, melyek a légkondicionáló hűtőbordáin telepednek meg. Megtisztítjuk a klíma berendezését a hűtőbordákra rakódott szennyeződésektől. A klímatisztítás ajánlott rendszeressége: évente 2 alkalom, ez a garanciális gépeknél a garancia megtartásához is szükséges!

Ingyenes állapotfelmérés

Díjmentesen felmérjük a helyiséget és annak paraméterei alapján javaslunk készüléket, illetve segítünk kiválasztani a belső és külső egység helyét.

Beszerzés, telepítés, karbantartás egy helyen garanciával

Miután sikerült kiválasztani a tökéletes készüléket, helyszínre szállítjuk és be is szereljük azt. Az általunk telepített klímaberendezésekre típustól függően több éves garanciát vállalunk.

Rövid határidős munkavállalás

Akár már 48 órán belül rendelkezésére állunk. Beszereljük, vagy megjavítjuk klímáját, és Ön máris élvezheti az általa nyújtott tökéletes hőmérsékletet.

Referenciák

Készítsd el weboldaladat ingyen!